Huub van der Lubbe

VOOR ALTIJD JONG, nu eindelijk beschikbaar!

Nu eindelijk te verkrijgen op Spotify en iTunes VOOR ALTIJD JONG van Huub van der Lubbe. Geniet er van in deze onzekere tijden. Blijf gezond!
https://orcd.co/vooraltijdjong

De fysieke CD is helaas nu niet verkrijgbaar. We moeten vanaf nu ons BTW nummer vermelden en dat moet zijn:

NL812233268B01

Mini Cd WAT SPEELT

Mini Cd WAT SPEELT

Nog nooit eerder verschenen nummer uit de voorstelling ‘Wat Speelt’ Huub van der Lubbe. Met ‘VOOR ALTIJD JONG’, de prachtige bewerking van Bob Dylan’s For ever Young en ‘KATMANDU’.  Met Jan Robijns op piano, orgel en mondharmonica en Huub van der Lubbe zang en gitaar.

Prijs: € 7,00

Loading Updating cart…

Simpel verlangen cd & dvd gesigneerd

Simpel verlangen cd & dvd gesigneerd

Een compilatie van de registratie van de theatershow van Huub van der Lubbe
Huub van der Lubbe kennen we natuurlijk vooral als zanger en frontman van De Dijk. Al meer dan 30 jaar is hij het gezicht van de succesvolle groep, die traditiegetrouw alle popzalen van Nederland steevast op hun kop zet. Wat veel mensen niet weten is dat Huub de afgelopen jaren, in periodes dat De Dijk niet speelt, verschillende solo-optredens heeft gedaan in café’s, kleine theaters en literaire bijeenkomsten.

Simpel, klein, en intiem. Zichzelf begeleidend op gitaar, waardoor de liedjes nog beter tot hun recht komen. Nu, aan de vooravond van een Dijkloos jaar en een nieuwe solo-tour van Huub, zijn deze liedjes gebundeld op cd en dvd.

Prijs: € 22,50

Loading Updating cart…

Solo met Jan boek + cd gesigneerd

Solo met Jan boek + cd gesigneerd

Al meer dan dertig jaar zijn Huub van der Lubbe en Jan Robijns de beste vrienden.Vanaf hun eerste kennismaking zijn ze samen aan de slag gegaan, liedjes gaan schrijven, muziek gaan maken. Dat heeft veel moois opgeleverd. Een eenmalige Schelpenshow. Een nooit uitgevoerde musical Eldorado. Een Romantische Symfonie. De legendarische rock-’n-rollband Big Shot and his Rocking Guns. En natuurlijk het hartveroverende Concordia-project. Dit gezamenlijke artistieke verleden is de basis voor wat een bijzondere muzikale theateravond is geworden.

Auteur: Huub van der Lubbe

  • Nederlands
  • 119 pagina’s
  • Nijgh & Van Ditmar
  • maart 2008

Prijs: € 17,50

Guichelheil gesigneerd

Guichelheil gesigneerd

Als zanger van de Nederlandse rockgroep De Dijk én als dichter heeft Huub van der Lubbe al jaren een grote schare fans. Treffend en herkenbaar weet hij steeds weer gebeurtenissen, gevoelens en observaties in woorden te vangen.
Guichelheil bevat alle liedteksten sinds Geregeld leven (2003), een twintigtal nieuwe verzen en diverse vertalingen. Een nieuw hoogtepunt in het oeuvre van deze muzikant en dichter pur sang.

Auteur: Huub van der Lubbe

  • Nederlands
  • 222 pagina’s
  • Nijgh & Van Ditmar
  • mei 2010

Prijs: € 17,50

Loading Updating cart…

{"value":"\n